top of page

Projecten

Hieronder een aantal van onze recent gerealiseerde projecten in diverse klinieken.

Philips DIDI systeem, het neusje van de zalm op digitale techniek. Met geintegreerde generator functie's in Eleva besturings systeem. 1 scherm voor je bediening. Tevens hebben wij in de ruimte een extra beoordelings scherm in de ruimte geplaats. Beeld opnemer is een trixell flat detector voor super detail foto's

 

Project 1
MCD Amsterdam
Project 2
Dierenziekenhuis   Oldenzaal

Het Dierenziekenhuis Oldenzaal is eind 2016 verrijkt met een CT-scanner. Hiervoor wordt het dierenziekenhuis, speciaal uitgebreid. Hiermee zijn we de tweede in heel Overijssel beschikt over een CT-scan. Het betreft een Philips Brilliance 16 slice

Project 3
Dierenkliniek Rotterdam
Ommoord-Hillegersberg

Met trots kunnen we melden dat ook in Rotterdam een Philips Brilliance 16 slice geplaatst is in februari 2017. Voor optimale beoordeling wordt een iMac 27" retina met HOROS viewing software gebruikt.

Project 4
Annatommie Utrecht

Dit systeem is geplaatst in het medisch centrum voor behandeling van bewegingsklachten. Dit systeem is voor humaan gebruik en bestaat uit een uitgebreide plafond ophanging met een wandstatief en een verrijdbare tafel.

Het wand statief is uit gevoerd met en DR plaat van Fuji en de plaatjes worden beoordeeld in een eigen viewing omgeving.

 

Project 5
Dierenartsenpraktijk Suylighem

Een mooie ruime paarden rontgen kamer. Met een speciaal aan gepaste verrijdbare wand bucky met volgsturing voor de rontgenbuis. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld paarderuggen.

 

Hiermee kan men snel en stralings gereduseerd rontgen foto's maken.

De Rugpoli is een erkend zelfstandig behandelcentrum met vestigingen in Delden, Velp en in Tilburg. De Rugpoli is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de wervelkolom. HJM X-ray levert en verleent service aan deze systemen.

Project 6
Rugpoli Delden
Project 7
Capelle aan de ijssel

Dierenklieniek Capelle is een mooi verbouwde nieuwe kliniek in pand wat o.a. functie heeft gedaan als Kerk. Hier hebben wij een Digitaal Diagnost geplaatst met suprieure beeld kwaliteit voor veterinair gebruik. Hier is gekozen voor een plafond ophanging zodat de tafel van alle kanten bereikbaar is.  De directe DR plaat zorgt voor snelle en prachtige beelden.

 

Project 8
Sterkliniek  DGC Boven Veluwe Wezep

Sterkliniek DGC Boven Veluwe. In deze totaal gerenoveerde rontgen ruimte, hebben wij een Digitaal Diagnost geplaatst.

 

Project 9
Dierenartsen AnimalCare
Harderwijk

Dierenartsen AnimalCare – Harderwijk, in het NIEUW PAND kunnen de dierenartsen alle diersoorten op een goede manier bedienen. De dierenartsen kunnen hier met volledig up-to-date de modernste diergeneeskundige werkzaamheden en ingrepen kunnen uitvoeren. Het Philips DR röntgen systeem draagt hier ook zijn steentje bij.

Project 10
DAP Deurze-Smilde-Assen
 
locatie Assen

DAP Deurze-Smilde Assen. is een ruim opgezette praktijk, waar met moderne apparatuur gewerkt wordt aan de hand van de nieuwste kennis en inzichten. Veel onderzoeken en behandelingen kunnen we zelf verrichten. We zijn er voor zowel kleine als grote huisdieren en zijn persoonlijk betrokken bij hun gezondheid. Ook zij hebben gekozen voor een Direct DR systeem Digitaal Diagnost van Philips.

bottom of page