top of page

Projecten

Hieronder een aantal van onze recent gerealiseerde projecten in diverse klinieken.

Philips DIDI2 systeem, het neusje van de zalm op digitale techniek. Met geintegreerde generator functie's in Eleva besturings systeem. 1 scherm voor je bediening. Tevens hebben wij in de ruimte een extra beoordelings scherm in de ruimte geplaats. Beeld opnemer is een trixell flat detector voor super detail foto's

 

Project 1
MCD Amsterdam
Project 2
Dierenziekenhuis   Oldenzaal

Het Dierenziekenhuis Oldenzaal is eind 2016 verrijkt met een CT-scanner. Hiervoor wordt het dierenziekenhuis, speciaal uitgebreid. Hiermee zijn we de tweede in heel Overijssel beschikt over een CT-scan. Het betreft een Philips Brilliance 16 slice

Lingehoeve-Diergeneeskunde-scaled_edited.jpg
Project 3

Annatommie Utrecht
Project 3
Paardenkliniek Lingehoeve
Lienden
 

Lingehoeve Diergeneeskunde  een hypermoderne  CT-scanner met hoog laag regeling die probleemgebieden bij paarden kan opsporen die voorheen niet mogelijk waren. De Philips Brilliance 16 Slice Big Bore Sliding CT-scan heeft een opening van een dusdanige diameter dat de heupen en de volledige hals van een paard erin passen. 

IMG_5718_JPG.webp
Project 4
Annatommie Utrecht

Dit systeem is geplaatst in het medisch centrum voor behandeling van bewegingsklachten. Dit systeem is voor humaan gebruik en bestaat uit een uitgebreide plafond ophanging met een wandstatief en een verrijdbare tafel.

Het wand statief is uit gevoerd met en DR plaat van Fuji en de plaatjes worden beoordeeld in een eigen viewing omgeving.

 

Project 5
Dierenartsenpraktijk Suylighem

Een mooie ruime paarden rontgen kamer. Met een speciaal aan gepaste verrijdbare wand bucky met volgsturing voor de rontgenbuis. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld paarderuggen.

 

Hiermee kan men snel en stralings gereduseerd rontgen foto's maken.

De Rugpoli is een erkend zelfstandig behandelcentrum met vestigingen in Delden, Velp en in Tilburg. De Rugpoli is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van klachten van houdings- en bewegingsapparaat in het bijzonder van de wervelkolom. HJM X-ray levert en verleent service aan deze systemen.

Project 6
Rugpoli Delden
Project 7
Capelle aan de ijssel

Dierenklieniek Capelle is een mooi verbouwde nieuwe kliniek in pand wat o.a. functie heeft gedaan als Kerk. Hier hebben wij een Digitaal Diagnost geplaatst met suprieure beeld kwaliteit voor veterinair gebruik. Hier is gekozen voor een plafond ophanging zodat de tafel van alle kanten bereikbaar is.  De directe DR plaat zorgt voor snelle en prachtige beelden.

 

Project 8
Sterkliniek  DGC Boven Veluwe Wezep

Sterkliniek DGC Boven Veluwe. In deze totaal gerenoveerde rontgen ruimte, hebben wij een Digitaal Diagnost geplaatst.

 

Project 9
Dierenartsen AnimalCare
Harderwijk

Dierenartsen AnimalCare – Harderwijk, in het NIEUW PAND kunnen de dierenartsen alle diersoorten op een goede manier bedienen. De dierenartsen kunnen hier met volledig up-to-date de modernste diergeneeskundige werkzaamheden en ingrepen kunnen uitvoeren. Het Philips DR röntgen systeem draagt hier ook zijn steentje bij.

IMG_6465_edited.jpg
Project 10
Paarden kliniek Hollandskroon
Middenmeer
VIDEO VOLGSTURING 

 

Paardenkliniek Hollands Kroon, een moderne full-service paardenkliniek met vestigingen in Middenmeer en Wijdewormer. Met een röntgen systeem met volgsturing , voor perfecte positionering en stralings arme werkomgevening voor de medewerkers.

paardenbenen systeem
IMG_6440_edited.jpg
IMG_6541_edited.jpg
Leidscheland
Project 11
Dierenkliniek 't Leidse Land
Leiderdorp

Dierenkliniek 't Leidse Land – Leiderdorp, een ruime en moderne kliniek, de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land staan in Leiderdorp voor u en uw dier klaar. Het Philips DIDI2 DR röntgen systeem draagt hier ook zijn steentje bij.

PHOTO-2021-12-15-11-30-04 (002).jpg
PHOTO-2020-10-22-20-19-51 (002).jpg
Philips Intera Magnet
Project 12
Dierenziekenhuis  MRI
Oldenzaal
 

Dierenziekenhuis Oldenzaal, De MRI (Magnetic Resonance Imaging) is een beeldtechniek die gebruik maakt van een sterk magnetisch veld en geluidsgolven. De weke delen in het lichaam, zoals de hersenen, het ruggenmerg en de buikorganen kunnen met deze techniek het best in beeld worden gebracht.

download.jpg
images.jpg
bottom of page